2.000 Σεφ, 2.000 μενού, 2.000 εστιατόρια, σε 5 ηπείρους
1 δείπνο για τον εορτασμό της γαλλικής κουζίνας σε όλον τον κόσμο!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην φετινή διοργάνωση 2017 «Goût de / Good France» την ημέρα της άνοιξης στις 21 Μαρτίου, περισσότεροι από 2 000 Σεφ γιόρτασαν τη γαλλική γαστρονομία.
Στο Βόλο, το Basilico cucina&pizza italiane Volos συμμετείχε και για μια μέρα μας”μίλησε” γαλλικά!
Σε καθένα από τα 65 συμμετέχοντα εστιατόρια στην Ελλάδα, η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην αριστεία της γαλλικής κουζίνας, την ικανότητα καινοτομίας της και των αξιών που είναι φορέας : μοίρασμα, τέρψη, σεβασμός στην καλή διατροφή, στους συγχρόνους μας και τον πλανήτη.
Ενώ περίπου το ένα τρίτο των τουριστών αναφέρουν την γαστρονομία και την οινολογία μεταξύ των βασικών κριτηρίων τους για να επισκεφτούν την Γαλλία, η πρόταση « Goût de / Good France» δίνει έμφαση στον γαλλικό τρόπο ζωής και τα τοπικά προϊόντα, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτόν τον προορισμό Γαλλία.
Το μενού της ημέρας: basilico_cucina_e_pizza
Οι κήποι, ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης και οι υπαίθριοι χώροι εκδηλώσεων («Αλώνια», Πλατεία Κεράμου κ.α.) αποτελούν μερικές ακόμα υπηρεσίες του Πολυχώρου Τσαλαπάτα που συμπληρώνουν το πάζλ ενός πανέμορφου χώρου που προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση, μέσα από πολιτιστικές δραστηριότητες, σε επισκέπτες όλων των ηλικιών! Τέλος στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα θα βρείτε ΑΤΜ της Τρ. Πειραιώς.