Τηλ: 2421 403454

Χώρος τεχνών και πειραμάτων

Στη θέση του συγκροτήματος Τσαλαπάτα χτυπάει ο παλμός της δημιουργίας. Σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους χώρους του Βόλου, εκεί που λειτούργησε για χρόνια το Vox music stage με καλεσμένους Έλληνες και ξένους από όλα τα είδη της μουσικής, ξεκίνησε με νέα πνοή το LAB ART.
Ένας πολυμορφικός ενιαίος χώρος, χωρητικότητας 500 ατόμων με ανέσεις και εξοπλισμό για συναυλίες, προβολές, παραστάσεις, σεμινάρια, parties με DJ ή απλά μια ωραία βραδιά στο bar!

Το πείραμα ξεκίνησε και τα συστατικά είναι έτοιμα να βρεθούν μαζί. Tολμηρές προτάσεις, γνωστά ονόματα και ντόπιοι καλλιτέχνες σε συνεχή εναλλαγή διαμορφώνουν ένα πλήρες πρόγραμμα. Ελάτε να δείτε το θεαματικό αποτέλεσμα στο Lab Art, στην είσοδο της πόλης του Βόλου!

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι κήποι, ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης και οι υπαίθριοι χώροι εκδηλώσεων («Αλώνια», Πλατεία Κεράμου κ.α.) αποτελούν μερικές ακόμα υπηρεσίες του Πολυχώρου Τσαλαπάτα που συμπληρώνουν το πάζλ ενός πανέμορφου χώρου που προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση, μέσα από πολιτιστικές δραστηριότητες, σε επισκέπτες όλων των ηλικιών! Τέλος στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα θα βρείτε ΑΤΜ της Τρ. Πειραιώς.