Ώρες Λειτουργίας: καθημερινά από 16:00 μέχρι αργά, ανοιχτά και πρωί σε εκδηλώσεις

Τηλ: 6981126116

Το aRTe LiBRe GalleRia στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια , με τα πολιτιστικά δρώμενα στην πόλη του Βόλου.  Φιλοξενεί κατά καιρούς εκθέσεις διαφόρων καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό . Έχει υπάρξει στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του ως wine bar , φιλοξενώντας οινοπαραγωγούς από πολλά μέρη της Ελλάδας .Παράλληλα λειτουργεί και ως εναλλακτικό καφέ μπαρ φιλοξενώντας εκδηλώσεις όπως βραδιές αργεντίνικου τάνγκο , λάτιν πάρτι , open coffee events , παιδικά πάρτι κλπ. Επίσης είναι ένα μαγαζί που διαθέτει private loft area for debates (10-15 ατόμων) . Έχει γίνει γνωστό από τις εκδηλώσεις του και τις συνεργασίες του με διαφόρους συλλόγους ανά την Ελλάδα αλλά περισσότερο από την υποστήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια .

Tο aRTe LiBRe GalleRia, τα τελευταία 8 χρόνια, δίνει την δυνατότητα σε καλλιτέχνες και δημιουργούς, που δεν έχουν το χώρο και το χρόνο, να εκθέτουν αλλά και να πωλούν τα προϊόντα τους μέσα από προγραμματισμένες ομαδικές και ατομικές εκθέσεις που διοργανώνει. Πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 2 χρόνια διοργανώνει εκθέσεις χειροποίητων κατασκευών και φυτικών προϊόντων με καλλιτέχνες από την πόλη του Βόλου στηρίζοντας την τοπική αγορά αλλά και τους τοπικούς καλλιτέχνες. . Στις εκθέσεις θα βρείτε χειροποίητα φυτικά σαπουνάκια , κοσμήματα από σύρμα , αλουμίνιο και άλλα υλικά . Χειροποίητες τσάντες από ύφασμα , χαρτί αλλά και ιδιαίτερα κομμάτια με υφή δέρματος και βελούδου .

Το aRTe LiBRe GalleRia συνδυάζει την τέχνη της διακόσμησης με την τέχνη του κρασιού !!!

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι κήποι, ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης και οι υπαίθριοι χώροι εκδηλώσεων («Αλώνια», Πλατεία Κεράμου κ.α.) αποτελούν μερικές ακόμα υπηρεσίες του Πολυχώρου Τσαλαπάτα που συμπληρώνουν το πάζλ ενός πανέμορφου χώρου που προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση, μέσα από πολιτιστικές δραστηριότητες, σε επισκέπτες όλων των ηλικιών! Τέλος στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα θα βρείτε ΑΤΜ της Τρ. Πειραιώς.