Αγώνες πρόκρισης για το Παγκόσμιο κύπελλο QubicaAMF!

Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο τουρνουά bowling..... και βγες νικητής!!!
Διεκδίκησε δώρα και ταξίδια!

Το Galaxy Fun ‘n Bowl σε συνεργασία με την εταιρεία Sivissidis Bowling – Stars On Tour διοργανώνει αγώνες πρόκρισης για το Παγκόσμιο κύπελλο QubicaAMF μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Τρόπος Διεξαγωγής Αγώνων:
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα παίξουν 6 (έξι) παιχνίδια με κόστος 15€ και θα μετρήσει το σύνολο κορινών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα έχουν το μεγαλύτερο σκορ, θα προκριθούν στους τελικούς που διεξάγονται στην Αθήνα.

Στους αγώνες Πρόκρισης υπάρχει σταθερό handicap ανά παιχνίδι :
B’ bowlers (άνδρες και γυναίκες), 8 κορίνες ανά παιχνίδι.
Γ’ bowlers (άνδρες και γυναίκες), 15 κορίνες ανά παιχνίδι.
Open bowlers (άνδρες και γυναίκες), 20 κορίνες ανά παιχνίδι.

Όλοι οι αθλητές/ αθλήτριες έχουν δικαίωμα επανασυμμετοχής σε αυτή την φάση μέχρι πέντε φορές, συνολικά λοιπόν θα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και έξι φορές.
Για κάθε συμμετοχή ο αθλητής/αθλήτρια λαμβάνει εκπτωτικό κουπόνι 10% για αγορά προϊόντων Bowling από την εταιρεία Σιβισίδη καθώς και συμμετοχή για την μεγάλη κλήρωση των δώρων που θα πραγματοποιηθεί στα τελικά της Αθήνας.

Γκρούπ:
Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00.

Περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής στη Reception του καταστήματος!

 

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι επισκέπτες του Πολυχώρου έχουν επίσης την δυνατότητα να βιώσουν ενεργά και μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του διατηρητέου «Μύλου Λούλη» όπου υπάρχει επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος των Ρωμαϊκών Λουτρών που αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια των εργασιών κατασκευής του νέου κτιρίου. Το Ρωμαϊκό αυτό Λουτρικό Συγκρότημα είναι το μόνο ορατό και δωρεάν επισκέψιμο σε όλη την πόλη του Βόλου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.