Ώρες Λειτουργίας: κατόπιν ραντεβού

Τηλ: 2421108616, 6944747494

Ένας μοναδικός χώρος 850 τετραγωνικών, κατάλληλος για κάθε είδους εκδήλωση: μουσικά events, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, ομιλίες, συνεστιάσεις, γάμους, βαφτίσεις, θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα δρώμενα.

Η πολυμορφικότητα του Ergon Showground με δυνατότητα διαρύθμισης ή χωρισμού σε δύο μικρότερους χώρους καθώς και η παροχή μικροφωνικής εγκατάστασης, βιντεοπροτζέκτορα, συστήματος ήχου, τραπεζοκαθισμάτων και προσαρμοζόμενου φωτισμού το καθιστούν έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών.

Επιπλέον, παρέχονται ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών σε συνεργασία με επαγγελματίες djs, φωτογράφους, caterings και διακοσμητές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τηλ. επικοινωνίας: 2421 10 86 16 & 694 474 7494

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ergonshowground@gmail.com 

Facebook: Ergon Showground

site: www.ergonshowground.gr

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι κήποι, ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης και οι υπαίθριοι χώροι εκδηλώσεων («Αλώνια», Πλατεία Κεράμου κ.α.) αποτελούν μερικές ακόμα υπηρεσίες του Πολυχώρου Τσαλαπάτα που συμπληρώνουν το πάζλ ενός πανέμορφου χώρου που προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση, μέσα από πολιτιστικές δραστηριότητες, σε επισκέπτες όλων των ηλικιών! Τέλος στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα θα βρείτε ΑΤΜ της Τρ. Πειραιώς.